Terug naar het overzicht

Najaar 2021: Nationale Duurzame Huizen Route

Bron: Nationale Duurzame Huizen Route

Zonnepanelen op het dak gelegd, een warmtepomp geplaatst of het huis geïsoleerd? Stel uw huis open en doe mee aan de Nationale Duurzame Huizen Route! Op zaterdag 30 oktober en 6 november openen honderden huiseigenaren hun deuren om uitleg te geven over de duurzame maatregelen in hun woning. Een mooie kans om andere huiseigenaren op weg te helpen met uw eigen tips en ervaringen.

Het evenement trekt jaarlijks zo’n 5.000 bezoekers en wordt georganiseerd in samenwerking met gemeenten en provincies. Energiebesparing lijkt soms ingewikkeld, maar in bijna elk huis kunnen wel stappen worden gezet, groot én klein. Door eens binnen te kijken bij een buurtgenoot krijgen bezoekers praktische tips, zien zij de duurzame maatregelen in werking en doen zij inspiratie op voor hun eigen huis.

Huis aanmelden

Lijkt het u leuk te vertellen over energiebesparing en de duurzame maatregelen in uw huis? Meld uw woning aan via www.duurzamehuizenroute.nl/aanmelden en maak kans op twee overnachtingen bij B&B De Nachtdijk in Cothen. U bepaalt zelf op welke dag(delen) u uw woning wilt openstellen.

Gluren bij de buren

Wilt u uw huis verduurzamen maar weet u niet waar te beginnen? Benieuwd naar de ervaring van anderen? Vanaf 6 oktober kunt u zich aanmelden op duurzamehuizenroute.nl voor een bezoek aan een van de opengestelde woningen.