Terug naar het overzicht

Dinsdag 28 juni: opnieuw een Texelse banenmarkt

Dit nieuwsbericht is verlopen.

De gemeente Texel, Leer-Werkbedrijf de Bolder en WerkgeversServicePunt Noord-Holland Noord organiseren een banenmarkt waar Texelse werkgevers en werkzoekenden elkaar kunnen ontmoeten. Op 31 mei vond voor het eerst een banenmarkt plaats. Deze was gericht op werkzoekenden uit Oekraïne. Hier waren verschillende Texelse ondernemers aanwezig uit diverse branches, voornamelijk horeca, schoonmaak en toerisme. De meeste werkzoekenden die de markt bezochten, hebben hier een baan aan overgehouden. Vanwege dit succes wordt de banenmarkt herhaald. Deze keer is de banenmarkt gericht op alle werkzoekenden.

Datum, tijdstip en locatie

De banenmarkt vindt plaats op dinsdag 28 juni in dorpshuis ’t Skiltje, De Ruyterstraat 61, Oudeschild. Werkgevers zijn welkom vanaf 13.00 uur, voor werkzoekenden begint de markt om 13.30 uur. De banenmarkt duurt tot 15.00 uur.

Voor werkgevers

Wilt u uw bedrijf vertegenwoordigen op de banenmarkt? Geef dit aan via trajecten@deboldertexel.nl. Er zijn statafels en tafels beschikbaar waar u uw informatie kunt verspreiden.