Berichten over uw Buurt met verleende vergunningen

Wij publiceren elke week de Berichten over uw Buurt (voorheen: bekendmakingen). Dit gaat bijvoorbeeld over verleende vergunningen of vaststelling van nieuwe regels. De Berichten over uw Buurt staan in de krant en op de landelijke website overheid.nl. Op overheid.nl kunt u bijvoorbeeld meer informatie vinden over de verleende vergunningen. Er is een handleiding voor het raadplegen van de informatie op overheid.nl.

Berichten over uw Buurt in de krant

Wij plaatsen de Berichten over uw Buurt op de gemeentepagina’s in de Texelse Courant. Dit is een korte weergave van onze publicaties op overheid.nl. U vindt hieronder de recente berichten (met verleende omgevingsvergunningen).

Berichten over uw Buurt per e-mail

Berichten over uw Buurt informeert u per e-mail over bekendmakingen. Bijvoorbeeld over een vergunning voor het verbouwen van een huis, het kappen van een boom of het houden van een buurtfeest. Dit is een service van de overheid.

Bent u 25 jaar of ouder en is uw e-mailadres bekend bij MijnOverheid? Dan ontvangt u automatisch 1x per week een e-mail met Berichten over uw Buurt. Wilt u liever berichten voor een ander, zelfgekozen adres, bijvoorbeeld rondom een vakantiewoning? Of wilt u zich afmelden voor de e-mailservice? Dan regelt u dat op Berichten over uw Buurt (overheid.nl).

Lokale wet- en regelgeving

Nieuwe wet- en regelgeving voor de gemeente Texel maken we ook officieel bekend. Zie voor meer informatie onze pagina Lokale wet- en regelgeving.

The owner of this website has made a commitment to accessibility and inclusion, please report any problems that you encounter using the contact form on this website. This site uses the WP ADA Compliance Check plugin to enhance accessibility.