Bekendmakingen

Bekendmakingen zijn openbare publicaties over een besluit of gebeurtenis die interessant voor u kan zijn. Via een bekendmaking komt u bijvoorbeeld te weten of uw buren gaan verbouwen, wanneer het afval wordt opgehaald of waar een parkeerplaats wordt aangelegd.

Deze bekendmakingen publiceren wij digitaal. Dit kunnen omgevings- of evenementenvergunningen zijn, maar ook bestemmingsplannen en verkeersbesluiten. U kunt deze vinden op officiëlebekendmakingen.nl. Daar vindt u ook alle bekendmakingen en verleende omgevingsvergunningen. U kunt er onder andere zoeken op soort bekendmaking en publicatiedatum.

Bekendmakingen met bijlagen

Bekijk onze bekendmakingen van de afgelopen maand op overheid.nl.

Bekendmakingen in de Texelse Courant

Wij plaatsen ook beknopte bekendmakingen op de gemeentepagina’s in de Texelse Courant. U vindt hieronder de recente bekendmakingen (met verleende vergunningen).

Bekendmakingen van 11 juni 2021 (pdf)

Bekendmakingen van 4 juni 2021 (pdf)

Abonnement per e-mail ‘Over uw buurt’

U kunt zich abonneren op bekendmakingen van uw buurt via overheid.nl. U ontvangt dan automatisch per e-mail de bekendmakingen uit het postcodegebied dat u hebt aangegeven.

Lokale wet- en regelgeving

Lokale wet- en regelgeving maken we ook officieel bekend maar alle actuele wet- en regelgeving is niet altijd eenvoudig terug te vinden via de bekendmakingen. Voor meer informatie lees verder op onze pagina Lokale wet- en regelgeving.