Terug naar het overzicht

Texel bekroond als snelst stijgende fietsgemeente

Texel is in de verkiezing Fietsgemeente 2024 van de Fietsersbond, benoemd als de gemeente die de afgelopen jaren het meeste heeft geïnvesteerd in het bevorderen van het fietsverkeer. Voor deze inspanningen heeft Texel erkenning gekregen.

Cees Hooijschuur nam de onderscheiding in ontvangst

In Den Haag werden vier partijen op het podium uitgenodigd. Wethouder Cees Hooijschuur ontving een onderscheiding voor de snelst stijgende gemeente. Dit was een mooi compliment en een prijs die hij graag in ontvangst nam.

“Ik mag zeggen dat ik best trots ben op het mooie werk dat we samen geleverd hebben. Texel was natuurlijk al een fantastisch fietseiland, maar nu, en zeker met het mooie nieuwe fietspad door natuurgebied De Tureluur, spant het de kroon. Dat dit gezien wordt, blijkt nu ook Texel door de Fietsersbond werd uitgeroepen als snelst stijgende fietsgemeente in Nederland.”, aldus wethouder Cees Hooijschuur.

The owner of this website has made a commitment to accessibility and inclusion, please report any problems that you encounter using the contact form on this website. This site uses the WP ADA Compliance Check plugin to enhance accessibility.