Terug naar het overzicht

Gratis bijeenkomst over scheiden: kijk door de ogen van je kind

Dit nieuwsbericht is verlopen.

Op dinsdagavond 27 september organiseert Scheidingsplein een gratis bijeenkomst over hoe kinderen een scheiding kunnen ervaren: Leer kijken door de ogen van je kind. Tijdens de bijeenkomst vertellen twee kinderen met gescheiden ouders hun persoonlijke verhaal. Zij delen tips en adviezen en u leert de pijnlijke gevolgen van een scheiding voor kinderen zoveel mogelijk te beperken. De avond vindt plaats in Den Helder maar is ook bedoeld voor Texelaars.

Scheidingsplein is een initiatief van verschillende Noordkop-gemeenten waaronder Texel. U vindt er informatie, advies en ondersteuning en kunt vragen stellen. Ook kinderen en jongeren, professionals en andere betrokkenen kunnen terecht op het platform.

Gratis bijeenkomst

De bijeenkomst is bedoeld voor ouders en betrokkenen, u mag maximaal twee mensen meenemen. Na afloop ontvangt u een informatiepakket met tools voor het hele gezin.

Datum, tijdstip en locatie

De avond vindt plaats op dinsdag 27 september in MFC ’t Wijkhuis aan de Texelstroomlaan 5, Den Helder. U bent welkom vanaf 18.45 uur. Om 20.30 uur is de bijeenkomst afgelopen, ruim op tijd om de laatste boot naar Texel te halen.

Meer informatie en aanmelden

Download de flyer (pdf) of kijk op scheidingsplein.nl voor meer informatie over deze bijeenkomst. U kunt zich hier ook aanmelden. Op Scheidingsplein.nl/texel vindt u alle informatie voor Texelaars.

The owner of this website has made a commitment to accessibility and inclusion, please report any problems that you encounter using the contact form on this website. This site uses the WP ADA Compliance Check plugin to enhance accessibility.