Terug naar het overzicht

Rotonde Ruigendijk op 11 november toegankelijk

Dit nieuwsbericht is verlopen.

Verkeer van en naar De Koog kan vanaf donderdag 11 november weer gebruik maken van de rotonde Ruigendijk. De rotonde is als eerste deel van de reconstructie Postweg aangepakt en bijna klaar voor openstelling. Aannemer Boskalis vervolgt hierna het werk aan de Postweg tot en met de Muyweg. Actuele info en omleidingen zijn te vinden op www.opwegnaarnoord.nl.

Wat is gedaan?

De rotonde Ruigendijk is voorzien van een nieuwe onder-, tussen- en toplaag asfalt en uiteraard belijning. Het naastliggende fietspad is voorzien van nieuw asfalt. De toplaag zandkleurig asfalt wordt later aangebracht. Verder zijn de noodzakelijke kabels en leidingen omgelegd dan wel vernieuwd.

Postweg tot en met kruising Muyweg

Ondertussen is het oude asfalt van de Postweg tot en met de kruising met de Muyweg ook gefreesd en afgevoerd. Momenteel zijn de nutsbedrijven daar met het verleggen en/of vernieuwen van kabels en leidingen bezig. De verwachting is dat in week 47 (22 t/m 26 november) dit stuk weg wordt voorzien van nieuw asfalt.

Meer weten?

Wilt u meer weten over de ontwikkelingen van de reconstructie Postweg? Ga dan naar www.opwegnaarnoord.nl. Of meldt u zich aan voor de nieuwsbrief.