Woonruimte voor personeel

Zoekt u tijdelijke woonruimte voor medewerkers van uw bedrijf? Er zijn verschillende mogelijkheden voor het geven van onderdak aan uw (seizoens)personeel. 

Zo mag u, onder voorwaarden, in of bij een bedrijfspand woonverblijven maken. Deze verblijven moeten wel voldoen aan bepaalde voorschriften. En ze zijn alleen bedoeld voor personeel met een arbeidscontract korter dan één jaar.

Op recreatieve terreinen, zoals bungalowparken, mag 3% van de grond bebouwd worden met centrale voorzieningen. Hierin mogen ook kamers voor seizoenspersoneel gemaakt worden.

Bent u ondernemer? Vraag naar de mogelijkheden

Wilt u weten wat uw mogelijkheden zijn? Bijvoorbeeld voor het geven van onderdak aan personeel op uw eigen perceel? Kom dan langs bij de balie voor vergunningen in het gemeentehuis (maandag t/m donderdag tussen 8.30 en 12.30 uur). Een medewerker kijkt met u mee naar uw situatie. U krijgt informatie over de volgende stappen, zoals het aanvragen van een omgevingsvergunning.

Let op: in verband met de coronamaatregelen kunt u het gemeentehuis momenteel alleen bezoeken op afspraak. Maak een afspraak via telefoonnummer 14 0222 (zonder netnummer).