Terug naar de vorige pagina

Skillerveld – Oudeschild

Op het voormalig voetbalveld aan de Trompstraat worden 39 woningen gebouwd. Er komen 19 koopwoningen en 20 sociale huurwoningen. Er komen 20 rug-aan-rug-woningen, 14 rijwoningen, 4 twee-onder-een-kap woningen en 1 vrijstaande woning. De beoogde woningen vormen een mooi instapmogelijkheid voor starters. Door de variatie in het plan zijn er ook mogelijkheden voor andere doelgroepen, zoals gezinnen en/of ouderen.  

Hoe schrijft u zich in voor een huurwoning?

  • Heeft u belangstelling voor een huurwoning? Bekijk dan de informatie op de website van Woontij. U kunt zich daar ook inschrijven als woningzoekende.

Hoe schrijft u zich in voor een koopwoning?

  • De inschrijving voor de koopwoningen is gesloten. Op 1 februari 2024 heeft een loting plaatsgevonden onder alle inschrijvers. Kijk op de website www.texelsedorpen.nl van Ooms Bouw en Ontwikkelbedrijf voor meer informatie.

Hoe schrijft u zich in voor een bouwkavel?

  • Heeft u belangstelling voor een bouwkavel? Ga dan naar kortekaasenkooijman.nl. Hier leest u alle informatie over de bouwkavels en de procedure. En u kunt er zich officieel inschrijven als gegadigde met het inschrijfformulier.
FasePlanning
PlanologieAfgerond
ContractvormingAfgerond
OmgevingsvergunningAangevraagd
Bouwrijp makenAfgerond
Start inschrijving koop- en huurwoningenInschrijving voor de koopwoningen is op 25 januari 2024 om 12.00 uur gesloten
Start bouw2e kwartaal 2024
Oplevering1e kwartaal 2025
Woonrijp maken1e kwartaal 2025