Terug naar het overzicht

Gratis online informatieavond over energie besparen in een jaren ‘90 -’00 woning

Mobiele showroom van het Duurzaam Bouwloket komt weer naar Texel

Speciaal voor bewoners van een woning uit de periode ’90 -’00 organiseren de gemeente Texel en het Duurzaam Bouwloket een energiebesparingsaanpak. Deze woningen zijn tijdens de bouw namelijk vaak beperkt geïsoleerd. Er liggen dus kansen om de woning energiezuiniger en comfortabeler te maken door extra te isoleren. Door de stijgende energieprijzen is het verduurzamen van de woning interessanter dan ooit!

Online informatieavond

Wilt u meer weten over het verduurzamen van uw woning? Op woensdag 11 mei van 19.30 tot 20.30 uur organiseert het Duurzaam Bouwloket een online informatieavond. U ontdekt hoe u uw woning stapsgewijs energiezuinig en comfortabel maakt. Ook komen subsidiemogelijkheden aan de orde. Daarnaast is er ruimte om vragen te stellen, ook over uw eigen (specifieke) situatie.

Bent u erbij? Meld u aan op www.duurzaambouwloket.nl/90-00-texel.

Mobiele Showroom op Texel

Op 12 en 23 mei komt de mobiele showroom van het Duurzaam Bouwloket naar Texel. In deze showroom ontdekt u hoe duurzaamheidsmaatregelen- en producten eruit zien. Er is een onafhankelijk adviseur aanwezig om u te adviseren over het verduurzamen van uw woning.

U kunt de showroom bezoeken op 12 en 23 mei aanstaande van 12.00 tot 16.00 uur. De showroom staat op het parkeerterrein voor het gemeentehuis, Emmalaan 15 in Den Burg.

Meer informatie?

Duurzaam Bouwloket is dé onafhankelijke expert die huiseigenaren begeleidt naar een energiezuinige woning. Advies is gratis voor inwoners omdat de gemeente het bouwloket financiert. Meer weten over energiebesparende maatregelen, subsidies- en financieringen, lokale initiatieven of acties? Kijk op www.duurzaambouwloket.nl/texel maar ook op www.texelgeeftenergie.nl.