Banners, flyers en folders voor ondernemers

Ontvangt u gasten, bezoekers of toeristen? Op deze pagina vindt u gratis communicatiemiddelen om hen te informeren over verschillende onderwerpen. Bijvoorbeeld over parkeren, veilig zwemmen, uitgaan, honden uitlaten of de regels rond alcoholgebruik onder jongeren. Alle materialen zijn zowel digitaal als op papier in te zetten.

Mist u iets of heeft u een vraag, idee of opmerking? Neem contact met ons op via gemeente@texel.nl.

Beeld voor digitaal gebruik en om te printen

Folder Texelvignet

Download de informatiefolder Texelvignet (pdf) in drie talen.

Animaties (filmpjes) over de werking van het Texelvignet

Er zijn verschillende filmpjes. In het algemene filmpje wordt uitgelegd hoe het Texelvignet werkt. De andere filmpjes gaan in op specifieke onderdelen van het Texelvignet.

Banners (afbeeldingen) Texelvignet

Om inwoners en bezoekers te informeren over veilig zwemmen in zee, hebben wij tips op een rij gezet. Download de tips over veilig zwemmen in zee.

In gebieden waar veel horeca is, kunnen de wachttijden voor een taxi flink oplopen. Zeker tijdens de drukste momenten in het hoogseizoen. Om bezoekers hierop te wijzen, is een flyer (folder) met tips ontwikkeld. Bekijk de informatie en download de flyer over veilig thuiskomen na het uitgaan.

Op verzoek van de horeca- en taxiondernemers is een flyer ontwikkeld die jongeren wijst op de regels rond alcoholgebruik. Download de flyer in het Nederlands, Engels en Duits.

Waar moeten honden aan de lijn en waar mogen ze los lopen? Lees de informatie en download de folder over de aanlijnregels voor honden op Texel.

Camperaars zijn van harte welkom op Texel. Maar overnachten met een camper is alleen toegestaan op campings met camperplaatsen. Informeer uw gasten hierover met de flyer op de pagina over het wildkampeerverbod.

Heeft u een toilet beschikbaar voor bezoekers? Geef het aan met deze herkenbare iconen, die ondernemers en inwoners overal op Texel gebruiken. U kunt ze downloaden voor uw digitale uitingen maar er zijn ook stickers beschikbaar. Stuur een e-mail naar OToiletten@texel.nl of haal de stickers op bij de balie van het gemeentehuis of de VVV in Den Burg.

The owner of this website has made a commitment to accessibility and inclusion, please report any problems that you encounter using the contact form on this website. This site uses the WP ADA Compliance Check plugin to enhance accessibility.