Voordelige zorgverzekering

Heeft u een laag inkomen? Dan kunt u bij ons een zorgverzekering met korting afsluiten. Dit heet de gemeentepolis. De gemeentepolis bestaat uit een basisverzekering en een aanvullende verzekering. U kiest altijd de zorg die bij u past. Op gezondverzekerd.nl vindt u ons aanbod en meer informatie.

Had u in 2022 te veel inkomen voor de gemeentepolis? De inkomensgrens is verhoogd. U mag in 2023 en 2024 meer inkomen hebben (140% in plaats van 120% van de bijstandsnorm). Misschien kunt u daarom in 2023 en 2024 wel een gemeentepolis krijgen. Bekijk of u recht heeft op extra geld.

De voordelen van de gemeentepolis

  • U heeft een uitgebreide aanvullende verzekering.
  • Wij betalen de kosten van de aanvullende verzekering.
  • U wordt geaccepteerd zonder gezondheidscheck.

Voor wie is de gemeentepolis?

U kunt deelnemen als uw inkomen niet hoger is dan 140% van de bijstandsnorm en u niet teveel vermogen heeft. Dit geldt voor 2023 en 2024. Bekijk of u recht heeft op extra geld.

Heeft u schulden bij de zorgverzekeraar waar u nu verzekerd bent? Dan kunt u niet overstappen naar de gemeentepolis.

Vergelijk, kies en vraag aan

Op www.gezondverzekerd.nl/texel vindt u alle informatie over onze gemeentepolis. U ziet er welke pakketten wij aanbieden. Met een keuzehulp kunt u bepalen welk pakket het beste bij uw situatie past.

Aanmelden moet voor 1 januari. U kunt zich direct aanmelden via gezondverzekerd.nl. Als u een bijstandsuitkering heeft, bent u direct verzekerd. Heeft u geen bijstandsuitkering? Dan bent u niet direct verzekerd. Wij sturen u eerst een aanvraagformulier dat u moet invullen. Daarmee beoordelen we of u de voordelige zorgverzekering mag afsluiten. Uw inkomen en vermogen mogen daarvoor niet te hoog zijn.

Heeft u vragen?

Stuur ons een bericht via het contactformulier Sociaal Team. Of bel ons op 14 0222.